You like to extend your world,
we help you extend your van!

Meer ruimte | Verbeterde functionaliteit | Strak ontwerp

We are looking for partners accross Europe. Contact us!

Neem contact op   Montage partners

Welkom bij Kiedan Design, waar innovatie en passie voor camperleven samenkomen.

Ons avontuur begon met een simpele wens: meer ruimte in onze buscamper. Wij, zoals velen, sliepen met onze voeten en hoofd tegen de zijwanden van de camper, wat ons deed verlangen naar net dat beetje extra ruimte. Deze wens werd werkelijkheid toen we een camper zagen met opvallende uitbouwen aan de zijkanten. Deze 'flares', zoals ze bekend zijn in de VS, of 'PODZ' in het VK, inspireerden ons om zelf aan de slag te gaan.

Met een achtergrond in de automotive branche en uitgebreide ervaring met ABS kunststof, zagen we de perfecte gelegenheid om lichtgewicht, sterke camper uitbouwpanelen te creëren. In onze fabriek, gespecialiseerd in vacuümvorming, begonnen we dit idee vorm te geven. We ontdekten dat er slechts enkele standaardmodellen beschikbaar waren voor specifieke campers, zoals de MB Sprinter, en universele panelen voor andere merken. Echter, waarom niet een pasvorm voor alle modellen?

Dankzij onze 3D-scantechnologie konden we dit realiseren, en bieden we nu op maat gemaakte flares voor populaire buscampers zoals de Ducato, Jumper, Boxer, Movano 2022+, Crafter 2017+ en meer. Onze benadering is niet alleen innovatief, maar ook betaalbaar. De traditionele polyester panelen zijn vaak kostbaar, maar door ons geavanceerde vacuümsysteem kunnen we deze flares toegankelijk maken voor een breder publiek. Bij Kiedan Design gaan we een stap verder. We begrijpen dat elke camper uniek is en werken graag samen met onze klanten om op maat gemaakte producten te ontwikkelen. Zo kunnen we, bijvoorbeeld voor de Britse markt, onze malbestanden aanpassen om spiegelbeeldmodellen te produceren, rekening houdend met de positie van de schuifdeur.

Onze reis naar perfectie heeft ons geleid van eenvoudige MDF mallen naar duurzame aluminium mallen, waarmee we consistent hoogwaardige producten kunnen leveren. Dit alles heeft geresulteerd in een comfortabelere slaapervaring in onze eigen buscamper, en onze flares voegen een stoer en stijlvol element toe aan het exterieur. Ontdek de vrijheid van een ruimere camper met de op maat gemaakte oplossingen van Kiedan Design. Samen maken we uw camperavonturen nog comfortabeler en stijlvoller.

Neem contact op

Vul alstublieft het onderstaande formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen!
Naam *
E-mail adres *
Telefoonnummer
Uw bericht*

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact

Kiedan Design

5707 EH Helmond
Noord Brabant
E-mailadres: info@kiedan-design.com
Sluiten

Inloggen

Log eenvoudig in met je account. Of wanneer je nog niet geregistreerd bent, klik je op Maak een account.

Nog niet ingelogd

Emailadres
Wachtwoord
Inloggen
Maak een account Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Sluit venster